Tarieven

 Intakegesprek
€45,00

In dit gesprek bespreken we de reden van aanmelding door de ouders. We definiëren de hulpvraag en kijken welke trainingsvorm het beste aansluit bij uw kind.

Duur van het gesprek: ten minste 60 minuten.

 
   
Groepstraining / Sta sterk training

€35,00

per keer

De buitenschoolse trainingen (sta sterk trainingen) worden verzorgd in groepjes van maximaal 4 personen. De prijs is per persoon per les. Het totaalpakket bestaat uit:  tien lessen, twee ouderbijeenkomsten en kost €350,00

 
   
Individuele training / Sta sterk training

€55,00

per keer

 

Duur van individuele training is 45- 60 minuten.

 

Individuele trainingen worden gegeven met een verplichte tussenbijeenkomst waar alleen de ouders bij aanwezig zijn. Bij de slotbijeenkomst zijn zowel het kind als ouders aanwezig zijn. Voor bijeenkomsten/contactmomenten geldt het tarief van een individuele training.

 
   
Duo training / Sta sterk training

€45,00

per keer

 

Duur van duo training is 60 minuten.

 

Duo trainingen worden gegeven aan twee kinderen met dezelfde hulpvraag en leeftijd. Er is een verplichte tussenbijeenkomst waar alleen de ouders bij aanwezig zijn. Bij de slotbijeenkomst zijn zowel het kind als 1 van de ouders aanwezig. 

De training bestaat uit:  tien lessen en twee ouderbijeenkomsten. Voor bijeenkomsten/contactmomenten geldt het tarief van een duotraining.

 
   

 

Volwassen coaching

 

€75,00

per sessie

 

Duur van een volwassen coaching is sterk afhankelijk van de vraagstelling. Dit is maatwerk wat per keer wordt afgestemd. Gemiddeld genomen duurt een sessie 1,5 uur. Er geldt hierbij een uurtarief wat in delen van een half uur in rekening worden gebracht. (€25 per halfuur)

 

 

Voor alle prijzen geldt dat er geen BTW wordt gerekend, omdat de OVOB regeling van toepassing is. Prijzen geldig vanaf 1 september 2022.
Eventuele fouten in de prijsopgaven zijn voorbehouden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaand overzicht.