Waarom Buro Happy

Waarom een weerbaarheidstraining bij Buro Happy volgen?

Dat is een goede vraag. Het beste antwoord op deze vraag is te lezen in onderstaande ingezonden brief.

 

                                                                  

Beste Annelies,

Ten einde raad zocht ik hulp /begeleiding bij jou , daar onze dochter zo gepest werd dat zij zichzelf pijnigde, om die pijn van het pesten maar niet te voelen. Ik kan je niet beschrijven hoeveel verdriet dat deed bij mij als moeder, maar vooral bij onze dochter om zo gepest te worden. Natuurlijk gingen de schoolprestaties ook hard achteruit.

Al bij ons eerste telefoongesprek kreeg ik het volste vertrouwen in jou! De manier waarop je luisterde, vragen stelde en helder kon vertellen wat wij konden verwachten, gaf mij goede hoop.

Onze dochter had wel behoefte aan begeleiding, maar zag er ook erg tegenop. Totdat de kennismaking tussen jullie twee plaatsvond. Onze dochter was gelijk “om”.

Het klikte erg goed tussen jullie, jij hebt een heel fijn, warm en positief karakter, wat in deze trainingen heel goed uitpakt! Met heel veel plezier ging onze dochter op de woensdagen naar jou toe, en wanneer de training voorbij was, telde zij alweer af naar de volgende!

Dat was zo fijn om te zien, onze dochter kreeg weer plezier! De technieken die ze moest leren, leerde zij snel, en paste zij al gauw goed toe in de praktijk! En met succes! Onze dochter kreeg weer respect in de klas en kon stukje  voor stukje weer meer zichzelf worden op school.

Ook de Juf op school merkte halverwege de training ook een groot verschil, en juichte dit toe. De juf op school stimuleerde deze groei door het werkboekje dat onze dochter had meegekregen goed te bestuderen en de opdrachten te maken, maar vooral dor onze dochter te belonen in haar “groei”.

Jouw kracht ligt ook in het omdraaien van negatieve gevoelens in positieve gevoelens, dat kun jij als geen ander!

Het was, na 10 lessen, niet makkelijk om afscheid van je te moeten nemen. Jij bent onze redder in nood geweest, en die positieve, leerzame woensdagmiddagen waren een houvast voor ons geworden. Maar je hoort iets af te ronden, dus dat gebeurde . Gelukkig waren de technieken en het plezier in het leven wel ruim voldoende geworteld, en lukte het onze dochter dit vast te houden en door te zetten!

Inmiddels, zijn de belangrijkste technieken haar zo eigen geworden dat het als het ware, haar tweede natuur geworden. Denkt er niet meer bij na, doet het en voelt het zo!  Van gepest worden is geen sprake meer, wel van vriendinnen, plezier, eigenwaarde en goede schoolprestaties!!

Voor ons ben je een kanjer, een held, een reddende engel!

Regelmatig valt jouw naam nog, met een warm hart denken wij vaak aan jou terug!

Wat jij hebt weten te bewerkstelligen, is onbetaalbaar!!

Nogmaals onze grote dank!!!